Blir inte alltid som man tänkt.

Tänkte idag att jag skulle springa en runda när jag ändå inte hade något att plugga eller göra. Men såklart så har jag endast latat mig. Tänkte istället baka något så jag gjort något idag, men när jag väl stod i köket så kände jag inte alls något sug efter kakor eller något. Jaa, det blir inte alltid som man tänkt dig. Är i alla fall Bonde söker Fru strax och efter det Halvägs till Himlen. 
Och imon blir det sovmorgon och endast två lektioner, väldigt chill. Och fredagen slutar vi tidigare än vanligt eftersom en lektion är inställd, så då blir jag hemma tidigt. Så det är endast två slappa dagar kvar! 
Men nu blir det bonde söker fru med frusna hallon som "godis" 
Ha en trelig kväll!


Vem det nu var?

Hejsan!
Idag har jag vart med Max. Vi har typ snackat och druckit te som vanligt. Alltid lika trevligt! 


Sedan när jag kom hem så ringde typ ett dolt nummer. 
Var riktigt märkligt, antingen var det någon som var riktigt duktig på att busringa eller så var det verkligen något psyko. Sa i alla fall inga konstiga saker utan var endast mycket märklig och verkade en aning borta. 
Jaa, det finns mycket märkliga människor eller duktiga busringare ;)

Dålig uppdatering

Hej! 
Idag var jag med Malin. Vi gick typ en runda och stötte på Amanda från vår gamla klass. Sedan gjorde vi mjölkchokladpannacotta eftersom jag blev så förälskad i det när Nora och jag gjorde det. 
Annars har det varit en oerhört lugn måndag. Skolfoto, inställd lektion, Arn, spanska och det tråkigaste.. Engelska.
Men nu måste jag sova ! 
Godnatt! 



Pannacotta

Hejsan! 
Helg nu då! Riktigt gött! 
Igår var jag med Nora. Hjälpte henne fixa en trerätters till hennes familj. 
Blev snittar, kyckligwraps och pannacotta. Jättegott! 
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska bara ta det lugnt tror jag. 


Dags att fixa naglarna igen..

Senaste dagarna har jag endast pluggat, pluggat och pluggat.. Igår satt jag från 12 till 18 och pluggade stenhårt med endast små pauser.. Usch! Studiedag och jag pluggade endast, haha!
Provet gick bra tror jag i alla fall. Eller de första frågorna var enkla men de sista var inte så roliga.. 
Men nu är det över och det känns så sjukt bra!
Nu ska jag fixa mina naglar igen. 
Förra veckan hade jag dessa som min kusin Lotta gjorde. Men pillade bort det ganska snabbt så gjorde mig ett par raniga, lite tråkiga. Men nu är det dags att hitta på något nytt!
 
Lottas Naglar
 
Lotta fixar mina naglar.


Resultatet

Mitt tråkiga nagellack just nu.
 

Plugg

Hej hej!
Sitter och pluggar just nu, läser alla sidor som vi har som prov tills torsdag. Känner att studiedagen på onsdag endast kommer bestå av plugg..
Pratade också nyss med Malin och hon var snäll och skickade över några uppgifter från historian som jag inte gjort.
Nu ska jag fortsätta läsa en stund till sedan blir det att sova.


Bara ett avsnitt..

Hejsan! 
Kom hem från skolan för ett tag sedan och har precis fixat mig mackor att äta till ett avsnitt av vampire diaries, som säkert kommer sluta med att det blir ett till! 


Annars blir det lite plugg efter detta och sedan te med Emmy. 

Helgen med kusinen

Hej!
Tänkte bara berätta lite om vad som hände i helgen då jag inte uppdaterade något. Jag var då med min kusin som kom hit lite oväntat. Men det var trevligt! Fast vi är som syskon så vi blir lite smått irriterande på varandra efter ett tag ;)
Men hon stannade endast en natt och natten därpå sov jag över med Nora!
Så det var en trevlig helg och nu är det åter igen helg, skönt!
 


 
Ha en trevlig helg!
 
 

Fredagen den 13:e

Hej hej! 
Lyckats tappa bort min nyckel till skåpet.. Kanske för att det är fredagen den 13:e som detta händer ? 
Så efter att ha rotat i matsalens soptunna, gått 1000 gånger fram och tillbaka mellan skåpet och matsalen, så fick jag gå till rektorn och be honom att låsa upp. Så vid tre kommer det en som ska låsa upp mitt skåp, eftersom man inte får lämna datorn i skåpet.. Så typiskt!
Men får som tur är sällskap av de här två ! 


Pretty Brown Eyes

Hej!
Har denna vecka inte sett ut om jag brukar. Har nämligen skaffat bruna linser och färgat håret svart/brunt. Tyckte det skulle vara kul att testa det någon gång, så tog och beställde ett par. 
 

Cirkus

Kom på när jag rensade bilder att jag i veckan varit på cirkus med Malin och hennes syster. Var kul eftersom det var många år sedan jag var på en cirkus.
Sist jag var där var 2011 och då kollade jag inte på cirkusen utan smet in lite senare för att få sockervadd bara, haha! 
Men nu börjar strax skolan! 
Ha det så bra! 







Chokladglass och serie


Hej!
Tänkte göra ett inlägg innan jag ska sova. Borde verkligen sova just nu, men istället är jag uppe och läser massa bloggar, lyssnar på musik och fixar med bilder. 
Dagen har tillbringats i mitt rum med en glassburk i handen framför "The Vampire Diaries". Helt sjukt egentligen, men det är faktiskt exakt vad jag gjort idag. Så är ganska utvilad ändå!                           


Kantarellsmörgås

Mycket mat kan man ju säga att det är på min blogg just nu. 
Men i alla fall så åt jag en kantarellsmörgår innan till idol och nu, istället för att plugga, ska jag kolla på ett avsnitt av The Vampire Diaries. Har nämligen aldrig kollat från början utan började bara mitt i. Så tänkte att nu när det ändå är uppehåll kan jag ju kolla på allt jag missat. 
Och imon blir det sovmorgon! Så sjukt gött! Och endast två lektioner sedan är det bara fredag kvar! Woho!
 

Smulpaj

Hej!
Efter att jag städat i ordning i rummet lite tog jag och gjorde en äppelpaj eller smulpaj som Lukas och jag käkade till Idol.
Sedan efter idol blev det att jag fastnade vid tv:n, så mitt mål att gå och lägga mig till tio är ganska kört..
Men nu ska jag försöka sova!
Godnatt!

Pappersbollar

Hejsan!
Har precis pluggat klart och skrivit över allt vi skrivit i det ena blocket till mitt nya block. Tog lite tid men nu är det klart ! Mängder av pappersbollar blev det haha ;)
Så ska städa klart här, så hörs vi senare!
 

La Poste, France



Hej Hej !
Dagen har spenderats hos Malin, vi pluggade typ lite och sedan spelade vi kort och drack te.
Hade tänkt uppdatera innan jag tog moppen ut till henne men då startade inte datorn och min första tanke var att den var död, men när laddsladden inte började lysa så misstänkte jag att datorn lagt av totalt..
Men sedan efter jag kom hem från Malin insåg jag att laddsladden var sönder, lite konstigt eftersom den är ganska ny?
Nu ska jag i alla fall läsa ett brev jag fick från min vän, som jag träffade på språkresan i England, som verkar befinna sig i Frankrike om man kollar vad det står på brevet? Ska bli intressant att läsa!
Hoppas ni haft en bra dag!
Godnatt!

 

Sex And The City

Hejsan!
Kollade igår på "sex and the city" med Nora. Har faktiskt aldrig sett dom filmerna eller serierna. Lite konstigt eftersom vi faktiskt hade den första filmen. Men filmen var riktigt bra! Kan inte förstå att jag aldrig kollat på den förr?
Men ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Mästerkock nästa

Fixade nyss lite mat till mig och min lillebror eftersom vi är ensamma hemma.
Igår blev det pizza och idag det som jag kunde hitta i frysen och kylen. Bacon och potatisbullar. Tycker nästan att jag borde bli sveriges nästa mästerkock eller något, så galet nyttigt och allt *host host* ;)
 

Bättre sent än aldrig..

Hej!
Sa ju för länge sedan att jag skulle lägga ut vad jag köpte i Turkiet, så här är det!

Köpte lite nyckelringar till folk och sedan två armband också med namn på, men fotade inte alla. Här är i alla fall den jag gav till farmor och farfar.
C7tez4

En fotlänk

En blå klänning

Två par jeans som är supersköna!
 


En Paul Smith - tröja

fransk manikyr set
 
En D&G klocka


Converse
 
 

Välkommen!

I april 1997 kom jag till jorden. Jag bor i ett litet samhälle och går första året på Samhäll. Mina intressen är att umgås med vänner och fota! Känn dig välkommen in och kika gärna in fler gånger.

RSS 2.0