Naglar

Under tiden jag inte bloggade har jag gjort lite olika sorters naglar. Lite kul att börjat fixa med det igen!
 
Färgglada naglar, typ lite improvisation blev det där ;)


Textnaglar


Franska
 

Hej och ursäkta

Hejsan!
Får väl börja med att be om ursäkt för så galet dålig uppdatering. Tror det är två veckor sedan jag uppdaterade sist? Och helt ärligt har jag inte öppnat datorn sedan dagen jag gjorde sista inlägget. Så den var en aning dammig och kall, haha!
Men såhär ligger det till.. Jag har ju börjat gymnasiet och allt går super! Men redan från första början har jag undrat om jag ska byta till Ekonomi? Så idag tänkte jag ta tag i det hela och gå till syv:en, men då var hon såklart inte där på fredagar. Så ska till henne på måndag.
Det var då en anledning till att jag inte bloggat, annars har jag bara känt mig lite allmänt stressad. Men nu är det väl dags att börja blogga lite igen ;)
 

Småköpen i stan

Blev lite småköp i stan i alla fall. 
Ett par crockers, var behövligt eftersom mina ända "jeans-färgade" crockers gick totalt sönder.


Två par öronhängen för endast 20kr på glitter!
 
 
Och lite saker till gymnasiet, almanacka och en pennfodral. Emmy sa igår att man skulle fixa egna block och sådant med, vilket jag inte haft en tanke på. Men det får jag i så fall fixa någon annan gång ^^
 

Subway

Hej!
Sitter just nu på tåget hem efter en shoppingtur på stan med Malin.
Nu blir det att käka en subway ;)!

Bilderna jag lovade


 

Skillnad?

Hejsan!
Har precis fixat klart mig för att dra till stan med Malin.
Tog en bild idag innan jag sminkade mig bara för att se skillnaden.
Dock är jag inte så duktig på att täcka finnarna, men använde inte riktigt sminket jag brukar idag. Men nu ska jag käka lite frukost.
Ha en bra dag!

Minnen

Hej!
Städat och rensat ur min garderob, var verkligen välbehövligt eftersom jag inte fick in mina kläder längre, haha!
Och så hittade jag en påse där i som tillhörde min syster och där fanns ett usb i. Och nyfiken som jag är kollade jag var det var. Och det visade sig vara bilder jag trodde försvunnit när min gamla dator la av. Så kollade på gamla bilder från Cypern, Fuertuventura, Spanien och annat kul från Liseberg och sånt. Var kul att se hur mycket jag förändrats ;) 
Så här får ni en bild från Liseberg. Min bror är ledsen eftersom min syster och jag vann den stora dumlen och han vann endast den där paketen med bilar, haha!



Och jag har varit hos min farmor och farfar hela veckan typ. Men ska ge er en bomb imon om det jag inte uppdaterat om. Sedan måste ju kläderna från Turkiet läggas ut! 
Men nu blir det en dusch och sedan blir det att sova. 
Godnatt!

Hos farmor och farfar

Hej!
Åkte idag ner till farmor och farfar. Är skönt att komma iväg en bit ibland.
Och vi åkte till en av mina kusiner som skaffat en häst och kollade på den. Mycket söt! Och så följde en av farmor och farfars hundar med också, Jussi, han jag brukar ha hand om ibland.
Men nu ska jag sova !
Godnatt!

No make-up

Hej!
Åt nyligen en brunch och nu lyssnar jag på musik i högsta volym och plockar till det lite i köket.
Bjuder på en egobild utan smink
Ha en bra söndag !

Som vanligt

Hejsan!
Sitter vid datorn och käkar en thai-cube, som vanligt haha! Dock känns det som jag ska kolla på prison break eftersom jag jämt ätit dessa kuber medan jag kollat på prison break, haha.
Haft så mycket spindlar här inne det sista med, och är så gräsligt rädd för sådana kryp! Och hittade en ganska rolig bild idag på instagram som jag tyckte stämde in ganska bra på min relation, hahah!
Men nu ska jag typ läsa lite bloggar och så.
Ha en fortsatt trevligt kväll!



Grillningen

Godkväll!
Tänkte bara lägga ut lite bilder på gårdagens grillning. Var som sagt väldigt trevligt. Och kom på att jag inte lagt ut bilderna från förra gången, då vi var hos Max och han bjöd på thailändsk mat, så lägger ut dom nu med!
 
 


Malin och jag fixade en tårta också som ni kan se ;) Riktigt proffsiga! 
 
 
 (Och det översta lagret är inte gröt eller något, det är grädde med center-choklad i, haha)
 
 
Och lite bilder från förra gången då vi var hos Max
 
 
 
Men nu ska jag lägga mig för att orka med sista dagen på sommarjobbet i morgon!
Så godnatt!!

Vattenmelon

Hejsan!
Kom hem från sommarjobbet för några timmar sedan och har sedan dess inte gjort något, haha!
Är så gräsligt trött så orkar inte göra något! Det kan ju bero på att jag la mig typ tolv eftersom jag bjöd hit ett gäng för att grilla. Riktigt trevligt! Skriver mer om det senare.
Annars var jag hos farmor och farfar i helgen så har inte uppdaterat sedan innan det. Och hos farmor och farfar var det i alla fall lika trevligt och roligt som alltid!
Men nu ska jag ta mig en kopp te, äta vattenmelon och försöka vakna till lite!
Ha det så bra så länge!

Välkommen!

I april 1997 kom jag till jorden. Jag bor i ett litet samhälle och går första året på Samhäll. Mina intressen är att umgås med vänner och fota! Känn dig välkommen in och kika gärna in fler gånger.

RSS 2.0