Så irriterande..

Hej!
Sitter i bussen påväg hem från skolan. När jag kommer hem blir det att ringa Ebba och kolla om det var idag vi skulle va.
Är också väldigt irriterad över att klänningen jag skulle beställa igår var slutsåld..
Skulle beställa den igår men mamma bad mig vänta någon timme, och precis som jag misstänkte hade något skit redan köpt den då..
Så himla irriterande!

Synundersökning

Hejsan!
Var idag efter skolan på synundersökning. Synen hade visst blivit sämre, så nästa gång de skickar linser blir det en ny styrka, om någon nu hade lust att veta detta hahah!
Innan jag åkte dit satt jag vid tv:n och slappade när jag egentligen borde gjort matte. Men aja, det var ju inte fel med lite bär och den sista cupcaken vid tv:n ;)
Annars gick Emmy nyss hem. Vi intervjuade min pappa eftersom han inte orkade bli intervjuad igår haha! (Skrev om so-arbetet i förra inlägget.)
Och så drack vi som vanligt te och snackade. 
Men nu ska jag typ renskriva intervjun och sedan kolla på 112 aina om en halvtimme. 
Ha det så bra!!

Släktkalas

Hejsan!
Har haft släktkalas hela dagen. Har varit riktigt trevligt att träffa många i släkten som jag inte träffat på många veckor! Var så fint väder så vi satt på altanen. Det var som sagt mycket trevligt!
Annars kommer Emmy bort om en liten stund, så då blir det att dricka te och fixa so-uppgiften vi har till tisdag. Man ska intervjua en egenföretagare vilket inte blir så svårt eftersom pappa är det ;)
 
Detta är då var jag fick av släkten, mest pengar, men jag fick också en fin ljusstake ,eller va man ska kalla det, gelehjärtan och sedan en söt klocka av farmor och farfar för att jag vaktade hundarna när de var utomlands.

Mycket trevlig födelsedag!

Hejsan!
Har precis tackat alla som grattat på facebook. Galet pinsamt att jag råkade skriva grattis till en när jag skulle skriva tack.. Hahah!
Malin och Emmy var i alla fall här innan och fikade idag. Det var hyfsat fint väder så vi satt på altanen, vilket var mycket trevligt! Och efter någon timmes fika stack vi hem till Emmy och kollade på vampire diaries.
Så jag har haft en riktigt trevlig födelsedag!

Men nu ska jag ut och snyta mig, har lyckats åka på en riktigt hemsk förkylning..
Ha det bra och godnatt!

Fantasy och platåconverse

Hejsan!
Väntar just nu på att mina cupecakes ska bli klara i ugnen. Ska bjuda på dem när Main och Emmy kommer senare om någon timme.
Annars startade dagen med att familjen kom in och sjöng för mig. Fattade ingenting när jag vaknade haha! Men fick i alla fall Britney Sperars parfym eller parfymer, och ett par vita platåconverse. Så nu är jag typ jätteglad och går runt i skorna inne och så invigde jag parfymen med, hahah!
Men nu måste jag ta ut cupcakesen! 
Ha det så bra!


NutellaCupcakes

Hej!
Var ett bra tag sedan jag uppdaterade nu. Men idag blev det i alla fall att vara med Nora. Vi var typ hemma hos hennes farmor och farfar och kollade i receptböcker och hittade ett recept vi tyckte lät gott. Så vi tog moppen till affären och köpte ingredienser och sedan bakade vi cupcakes med nutella-glasyr. Riktigt goda fast blev en aning söta kanske ;)
Och eftersom det blev så många så åkte vi bort till hennes farmor och farfar och bjöd på några. vi smög in och ställde dem försiktigt i kylskåpet, så de får en överraskning nästa gång de kollar in där ^^!
 
 

The Host

Hej! 
Kom nyss hem från att ha varit på bio och haft en riktigt trevlig kväll med några vänner från klassen. Vi kollade på The Host och efter det käkade vi pizza. 
 
The Host var riktigt bra! Så sevärd! utan att avslöja hela filmen kan jag berätta att det handlar om att alla människor i hela världen har blivit övertagna av vänligt sinnade och jätteartiga utomjordingar! Låter en aning konstigt men enligt mig är det sjukt sevärd! 
Blev helt tårögd vid ett tillfälle och Emmy började också, lipa så vi började skratta mitt i det sorgliga bara för att vi alla typ grät haha ;)

Så trött..

Hejsan!
Kom hem från skolan för något timma sedan. Vi åkte och badade med klassen idag så nu är jag jättetrött.. Så har satt mig i soffan och äter just nu upp de sista kakorna!
Men ha det så bra !

Tårta på matten

Hejsan!
Är just nu med Emmy. Vi har precis fikat lite och nu sitter vi och pratar.
Hade sista nationella i so med, vilket känns då gött! Och sedan på matten så bjöds det på tårta eftersom en i klassen fyllde år. Mycket trevlig mattelektion blev det hahah ;)

Leave me alone to die

Hejsan! 
Var ju ett tag sedan jag uppdaterade.
Men vi hade i alla fall nationella i so idag, geografi. Gick bra men blev lite stressigt i slutet. Men när tiden sedan var prickligt slut skulle jag bläddra igenom det och märkte då att jag missat den näst sista uppgiften. Just då kände jag bara...

En aning förbannad och irriterad på det blev jag. Tycker det var lite klantigt av mig. Hade ju gjort den om jag snabbat mig lite och inte suttit för länge med vissa skituppgifter, då hade jag ju inte missat den.. Ajaa sånt är livet! Tror ju inte hela betyget hänger på just den uppgiften ;)
Men imon är det ett till nationellt prov i so, kul ;)
Godnatt!

Schackrutor

Hej!
Har precis typ kollat klart Maria Wern. Riktigt bra, typ som Johan Falk, Beck och alla sådana thrillers/deckare.
Emmy och jag kollade i alla fall på Meet The Robinsons och vi skrattade som attan ibland. Riktigt rolig Disneyfilm!
Efter filmen gjorde vi schackrutor och när de var klara gick vi hem till mig och käkade kinamat.
Men nu måste jag sova om jag ska komma upp imon ! Så godnatt!

Gentleman

Vaknade vid typ tio och har sedan dess bara typ tagit det lugnt. Blir antagligen att vara med Emmy vid typ två så ska strax börja fixa till mig lite. Går lixom runt i värsta myskläderna, haha!

Såg också att Psy har en ny låt, gentleman, men den slår ju inte hans förra, gangnam style ;)

Grand Samarkand

Hejsan!
Kom hem för någon timme sedan från Grand Samarkand. Hade aldrig varit där efter att det öppnades. Men köpte i alla fall tre tröjor, ett par färgade jeans och en skolavslutningsklänning.
 
Sedan käkade vi på subway där jag lyckades få en annans macka..
Den som var efter mig i kön var ganska säker på vad hon ville ha kanske en aning kräsen lät det som, och jag beställde en riktigt onyttig med bacon och ljust bröd. Så hon måste lyckats få min, och jag fick hennes med mörkt bröd och skagensallad! Åt dock inte alls mycket av det eftersom jag inte gillar rom.. Men hade varit kul att se hur hon reagerade av min macka haha ;)
Men subway gav ju inte så bra första intryck eller va man säger haha ;)

Let's dance, jordgubbar och godis


Hejsan! 
bloggappen fungerar återigen inte..
Men har i alla fall varit med Emmy idag och så sprang jag med henne till bussen, hahah, vi kom precis i tid ;)
senare kom Nora och vi kollade på let's dance och åt jordgubbar och godis, riktigt trevligt ! Och var så himla gott med jordgubbar!! Sedan följde jag henne en bit hem för någon timme sedan.
Men nu så får väl jag säga godnatt! 
 

Candy Crush

Denna dag har varit ganska seg men ändå väldigt chill. Suttit vid tv:n och datorn mest och spelat candy crush lite då och då.
Fick reda på att det blir geografi nationella i so med. Känner ändå att det var ganska bra, samhäll eller historia skulle säkerligen gått skit, haha!

Men nu ska jag spela upp sista livet på candy crush, sedan sova.
Godnatt!

Det som oroat mig är nu över..

Kom nyss hem från att ha varit och handlat fotbollsskor till min lillebror. Hängde med för att kolla om de hade någon pannband typ till när man spinger, men det hade de inte. 
Har också klarat av det som jag oroat mig över de senaste dagarna, engelska redovisningen. Hade från början Elvis Presley att redovisa om, men ångrade mig i sista sekund. Så bytte igår kväll till Selena Gomez och låten who says, vilket jag inte ångrar alls! Riktig tur att jag bytte. Gick hyfsat men hade gått mycket sämre om jag redovisat om Elvis!
Nu ska jag bara ta det lugnt och senare blir det att dra bort till Emmy.
Ha det så bra så länge!

Övernattning hos Nora och moppetur till Malin

Hejsan! Var ju ett tag sedan jag uppdaterade. 
Men sov över hos Nora med Emmy och Malin häromdagen. Blev att Emmy och jag, proffsiga som vi är, gjorde kladdkaka. Till det hade vi grädde och krossade hallon som vi åt till Scary movie. 




Sedan idag åkte Emmy och jag moppe ut till Malin där vi snackade och fikade.
Och när jag kom hem stod Ebba utanför mitt hus och väntade. Så det blev att vi kollade på let´s dance och satt vid datorn typ.


Men nu ska jag strax ta och lägga mig!
Godnatt!

Dags att starta den igen!

Tänkte ta och starta mopeden och ta en runda, eftersom det är så fint väder. Men precis som jag misstänkte så startar den inte.. Ska ta på mig skor och testa att kicka igång den. Vi får se om det går ;)

En aning komiskt ändå!



Hahah, måste väl medge att det var en aning komiskt när jag och Nora häromdagen tänkte gå och fota och ge min kanin mat. Och när vi plockat fram grönsaker och kameran är framme så frågar pappa vad vi ska göra. Och då svarar ju jag att vi ska ut och fota kaninen. Då så säger de att den är död, hahah! De hade inte vågat säga det innan skidsemestern för de trodde jag skulle bli ledsen, och sedan glömde de att säga det till mig. Hahah tyckte det var lite komiskt. Tänk om pappa inte frågat vad vi skulle göra, då hade jag ju stått där ute som ett fån, haha!
Men blev ärligt talat inte ett dugg ledsen, han var väldigt gammal och var praktiskt taget min morfars! 
Men Oscar har det säkert bra nu ;)

Shopping med syrran!

Hejsan!
Dagen startade med att min syster, Carolina, ringer mig och undrar om jag vill hänga med och shoppa. Så vi drog iväg och flummade på stan och på IKEA, haha! 
Sedan när jag kom hem blev det att va med Malin och Emmy. Vi gjorde inte så mycket, men var la trevligt!
Sedan när Malin åkte stannade jag kvar och tog en kopp te med Emmy. Och efter det stack jag hem.
Så nu är jag hemma och är väldigt trött, så får bli att sova!
Godnatt!

Välkommen!

I april 1997 kom jag till jorden. Jag bor i ett litet samhälle och går första året på Samhäll. Mina intressen är att umgås med vänner och fota! Känn dig välkommen in och kika gärna in fler gånger.

RSS 2.0