kvällsuppdatering!

Godkväll!
Kom precis hem från Nora typ. Vi var ute och fotade innan idag och sedan gick vi hem till henne och kollade på film och käkade popcorn. Sedan avrundade vi det hela med te och fika. Varit en mycket trevlig dag!
Men nu ska jag lägga mig och spela Candy Crush, haha ;) 
Godnatt!

Glad Påsk!


Var länge sedan jag uppdaterade nu. Men ville i alla fall titta in och säga glad påsk!
Farmor kom förbi igår med påskägg till mig och min lillebror som jag sitter och käkar på nu.
Sedan gjorde vi påskmat igår, men jag hade redan blivit bjuden på det hos Nora. Var jättegott! 
Men nu ska jag ta och möta upp Nora! 
Ha det så bra!

Earth Hour

Hejsan!
Då var det earth hour, och vi har faktiskt släkt ner och tänt ljus.
Just nu är jag i alla fall med Nora som sitter och nördar vid min dator.. Haha!

Tacopaj och yoghurtdesert

Hej!
Kom hem för några timmar sedan från skolan. Gick riktigt bra på det praktiska provet i hk. Vi gjorde tacopaj och en desert med någon yoghurt-blandning och hallon på det. Var jättegott!

Torsdag!

Jahopp, då var det torsdag idag då. Känns skönt att det bara är imorgon med och sedan helg. Dock kommer det bli pluggande i helgen med, eftersom vi har redovisning på måndag..
Men idag har det varit en väldigt slapp dag. Fick till och med sovmorgon, vilket är riktigt gött ibland! Och så slapp vi att åka och bada ;)
Ha det så bra!

Tyckte denna bilden stämde riktigt bra överens med hur en vecka känns!

Engelska

Hej!
Just nu har vi engelska. Vi ska ta en låt och artist och redovisa om på måndag. Ingen aning om vilken person jag ska ta. Men det lutar åt Elvis Presley haha ;)

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Har precis gjort mig klar och det är snart dags att gå. Har forfarande ont i benen efter måndagens idrottslektion, indiansmyg, hahah!
Men nu ska jag äta lite frukost och sedan dra mig till skolan. 
Ha en bra dag!

För att jag gjorde detta hemska prov..

Hejsan!
Precis kommit hem från skolan. Och nu när jag tänker efter så gick nog inte nationella bra alls.. Men jag antar att jag är godkänd. Var riktigt slappt efter nationella i alla fall. Vi kollade ju som sagt på film och när den var slut var det en timme kvar då jag och Max pluggade. 
Nu ska jag sätta mig vid tv:n och ta det lugnt och senare blir det väl antagligen att plugga på något.
Detta får bli min belöning efter att ha gjort detta hemska prov ;)
 

21 jumpstreet

Hejsan!
Har precis gjort klart nationella i kemi. Gick nog faktiskt helt okej.
Men nu så fick vi som "belöning" att få kolla på en film. Så det fick bli 21 jumpstreet

Kemi nationella..

Hej!
Snart dags för skola då.. Idag har vi nationella prov i kemi. Känner att det får gå som det går. Blir nog inte mycket klokare av att läsa boken om och om igen. 
Får bli en bild på muffinsen Emmy och jag bakade igår ;)

Kladdkaka och grädde

Var kanske lite otydlig med att säga att jag var med Ebba igår, men det var jag. Vi bakade kladdkaka med gädde till och åt den till filmen Flicka 2. Sedan följde jag henne och efter det gick jag hem och kollade på en film. 
Men nu har jag precis stigit upp för en stund sedan och fixat mig. Blir att plugga på kemin idag...
Men ha en bra söndag!

Frukosten, för fem timmar sedan

Hej!
Vaknade idag av att Ebba ringde mig. Så gick upp och gjorde mig lite nudlar till frukost. Fick bli apelsinklyftor till det med eftersom jag var väldigt sugen på det, haha! passade ju väldigt bra ihop ;)

Dåligt USB-minne..

Blev ganska irriterad innan när jag skulle lägga över bilder till USB-minnet och så kan jag inte lägga till någon bild alls? Ska finnas 250MB men det står att det är helt fullt och det är bara 400K kvar, och USB-minnet är helt tomt! Ganska konstigt.. Men får helt enkelt ta och köpa mig ett nytt. Allt håller ju inte för evigt.

Inte en seriös lektion!


Hej!
Kom hem för någon timme sedan från skolan. Tycker nog inte någon lektion var så seriös idag. Men det är nästan lite skönt med sådana slappa dagar, haha!
Nu blir det i alla fall att göra glass. Får se om det blir något av detta? Hittade någon recept jag tyckte verkade intressant. Dock är alla ingredienser inte med på bilden, haha ;)
Ha det så bra!

Glass och Lejonkungen!

 
Var innan idag med Emmy. Vi typ pluggade lite, målade hennes naglar och sedan gick vi hem till mig, åt glass och kollade på lejonkungen. Jätterbra disney film som var galet länge sedan jag såg!
Kom nyss upp från duschen och ska ta och sova nu hade jag tänkt!
Så godnatt på er!

Pizza som lunch!

Har precis varit och käkat pizza med pappa och hans jobbarkompis. Var hos tandläkaren innan det med. Så pizza och läsk precis efter det är nog bra, eller inte ;)
Men nu är jag strax i skolan igen.
Ha det så bra!

Halstabletter och plugg..


Sitter just nu och drogar halstabletter och pluggar spanska. Åkt på en förkylning, vilken inte är så kul..
Men hoppas på att den försvinner snart med hjälp av te och halstabletter!
När jag pluggat klart spanskan blir det matteläxan och sedan kanske att läsa lite kemi.. 
Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Våfflor!

Hejsan!
Varit hos Emmy hela dagen ska strax dra mig hemåt. Vi har pluggat, kollat på top model Sverige, vampire diaries och så bjöd de på våfflor sedan med, jättegott!
Men nu ska jag nog faktiskt dra mig hemåt, ha det så bra!

Avslutning på dagen

Nu tänker jag sätta mig i sängen och kolla på The Vampire Diaries, eftersom jag missade helgens avsnitt, och drick te. Halsen har bara blivit värre och jag hostar bara mer och mer.. Inte kul. Men vi får hoppas det blir bättre tills imon. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Matte


Gör faktiskt fortfarande matte.. Funderar på att snart göra kemi. Men ska nog jobba mig en bit fram till i boken. Men är typ där man ska vara enligt schemat, tror jag? Haha!

Ont i halsen


Sitter med en kopp te i sängen och läser lite bloggar. Börjar få ont i halsen och hostar, så det va gott med lite te och en chokladbit till det ;)
Gjorde so-provet idag om andra världskriget. Gick nog helt okej faktiskt. Känns som det är fredag idag med, eftersom vi har studiedag imogon. Men tror faktiskt jag ska göra matte och kemi nu när jag ändå har lust och tid.
Ha det så bra!

Godnatt!

Hejsan!
Idag har jag varit med Ebba. Vi flummade som vanligt och tog massa bilder och som vanligt skulle hon testa alla kläder jag äger, haha ;)
Lite senare åkte vi till min syster och kollade på hennes nya hus. Var jättetrevligt!
Kom hem för någon timme sedan och har läst lite SO och pluggat lite. Men höll nästan på att somna i boken så nu får det bli att sova.
Så godnatt på er!

Yohio, den rätta vinnaren!

Hejsan!
Har just kollat klart på melodifestivalen. Tycker det är väldigt fel att Robin vann, eftersom Yohio fick mest röster av Sverige..
Men aja, grattis till Robin då.
Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!

Lindt

Hejsan!
Vaknade ganska sent idag så har typ nyligen käkat frukost. Nu sitter jag och kollar på tv med lite lindt-choklad.

Slalom

Hejsan!
Var idag i backen med Emmy och Malin. Blev lite varm choklad efter en stund och sista åket fick vi med Emmy ända upp! Var riktigt roligt iallafall! Och efter det blev det att bara ta det lugnt.
Nu så har Emmy och jag gått hem t henne och vi äter semlor och dricker te.
Hoppas ni haft en bra fredag!

Matte..

Pluggade matte en stund innan idag. Annars har jag bara tagit det lugnt. Kollade nyss på fuskbyggarna också, men somnade nästan i pauserna, så nu blir det att sova.
Så godnatt!

Längtar, längtar, längtar!

Längtar något otroligt till helgen då vi ska åka till Ikea och köpa möbler till mitt nya rum!
Kan det inte bara bli helg nu..!
Men nu får det blir att sova, godnatt!

En springtur!


Kom nyss hem efter att ha sprungit en runda med Emmy. Gick väldigt dåligt måste jag nog säga.. Konditionen var ju inte den bästa precis, och så fick jag ont i ryggen. Ska antagligen kolla upp detta eftersom jag hade ont i ryggen förra året med när jag sprang. Vi trodde det skulle gå över men det har det ju inte gjort. Men slutpratat om min rygg nu, haha!Nu ska jag ta och hoppa in i duschen lite snabbt och sedan blir det att va med Emmy. Ha det så bra!

Blev våfflor igen!

Idag när jag kom hem efter skolan fick jag ett ryck att göra våfflor och städa köket. Kan inte laga någon mat om inte köket är riktigt rent, så fick bli en snabb städning där.
Sedan gjorde jag klart matten, som dock skulle varit inne förra veckan, hehe..
Efter det stack jag bort till Emmy där vi "pluggade" kemi och musik. 
Men nu ska jag ta bort sminket, duscha och sedan äntligen gå och lägga mig..
Så godnatt på er! Pasted Graphic 1.tiff

Gav upp

Höll på i en halvtimme och sedan somnade jag nästan. Hade bara gjort fyra uppgifter men ger ärligt talar upp nu. Känner att jag fixar det imon, haha!
Godnatt!

IKEA

Hej!
Blev att vi åkte lite senare till Ikea än planerat så jag drog bort till Nora en stund och sedan blev det att hon följde med till Ikea. Blev att kolla på lite saker till mitt rum men vi köpte endast saker till min systers hus. Sedan var vi inne på Mios och så drack vi varm choklad haha! Blev väldigt mycket skratt under hela dagen när Nora hängde med, skitkul!
Nu har jag i alla fall kommit upp från duschen precis och ska sätta mig vid matten.. Usch.
Ha det så bra!

Dipp och grönsaker

Hejsan!
Var med Emmy hela dagen igår. Vi städade hennes rum eller hon städade och jag kollade på, precis som bär vi städar hos mig ;)
Sedan kollade vi på vampire diaries och melodifestivalen. Till de hade vi köpt grönsaker och dipp.
Idag blir det att åka till IKEA med mamma och Carro.
Ha det så bra!

Marsvin










Märkte igår på kameran att jag hade bilder på marsivn. Kom då på att jag hade med mig kameran till Nora i torsdags.. Så tänkte lägga upp några bilder här! Kiwi och Ellie har jag för mig att de heter. De är ju bara såå söta! smile.gif

Eyes



Hejsan!
Kom på nu på kvällen att jag ibte bloggat något alls idag.
Har i alla fall varit med Malin och Emmy. Vi skulle åkt till skidbacken, men det blev inte så eftersom Emmy inte mådde så bra. Så det blev att bara va typ! Vi kollade på gamla videos på gamla barnkalas och skrattade som bara den! Och så blev det glass till det med. 
Varit en riktigt trevlig kväll!
Vi hade dock typ tänkt gå till pizzan och träffa ett gäng men det ville ju inte segmåsarna sen ;)! Så det fick bli tv:n.
Men ha en fortsatt trevlig kväll! 

Välkommen!

I april 1997 kom jag till jorden. Jag bor i ett litet samhälle och går första året på Samhäll. Mina intressen är att umgås med vänner och fota! Känn dig välkommen in och kika gärna in fler gånger.

RSS 2.0