Only dessert

Glömde visst lägga upp gårdagens inlägg. Men vi tog det lugnt, låg vid stranden och på kvällen blev det en god fruktsallad som "kvällsmat".
Idag kör vi typ en repris på gårdagen. Vi ligger just nu och tar det lugnt på stranden och senare blir det hem och fixa till sig och efter det någon restaurang.
Så himla gött!

Poolparty och nu milkshake

Hej!!
Sitter just nu på en restaurang och dricker en milkshake.
Var ett poolparty på vårt 'hotell'. Var jättetrevligt, och i slutet kastade de i folk. Men efter en stund drog vi ut. Så nu sitter vi på en restaurang. Lite eftersom vi ville få tag på wifi ;)
Men nu ska jag fortsätta dricka min milkshake.
Ha det så bra!

På stranden

Hej!
Resan hit gick jättebra!
Har varit mycket trevligt än så länge och kommer nog fortsätta vara det också!
Igår var vi på en mycket trevlig restaurang där vi sjöng karaoke och åt jättegod mat!
Annars har vi legat på stranden och stekt, eller jag ligger då i skuggan ;)!
Är så grymt härligt!!

Nästan packat klart

Hej!
Har nästan packat klart allt nu inför resan. Ska städa i ordning rummet och sedan packa det sista. Och vid halv ett bär det av till flygplatsen! 
 

Vart med Nora!

Hej!
Middagen hos Max i förgår var jättetrevligt, lägger ut lite bilder på det imon om jag hinner.
Sedan var jag, Malin och Max igår med. Vi åkte typ t västerkvarn och så fotade jag och Max. Sedan drog vi till Malin och efter det till Max.
Idag har jag varit med Nora och jag hjälpte henne ta lite bilder på marsvinen eftersom hon ska sälja dem. Och så hjälpte jag henne också att städa hennes rum.
Annars har jag packat under dagen och packar det sista imon. Sedan bär det av till Turkiet med Malin och Emmy. Gud va kul det ska bli!!

Avslutningsmiddagen

Här kommer två gruppbilder från middagen och på maten som bjöds. Var så sjukt trevligt med massa tal och sånt. Sedan var maten också god för den delen.



Tack för alla dessa år vi fick tillsammans! ♥
 
 
 

Spexfotot

Dagen efter klassresan var det dags för spexfoto. Så drog med mig kameran till den dagen med och fotade lite backstage bilder, haha ;)


 
 
 
 
 
 
 
 

Och själva bilden blev då såhär! 
 

Fixat mig

Hejsan!
Har precis fixat klart mig och ska faktiskt ta och käka frukost, lite sent men har inte orkat eller hunnit fixa det typ. Emmy kommer strax bort hit så då får jag lite sällskap när jag äter frukost ;) 
Och senare tar vi moppen till Max som vi blivit bjudna till! 
Ha en bra dag !
 

Klassresan

börjar lägga ut klassresan. Det hela måste ju komma i rätt ordning.
 
Klassresan blev mycket minnesvärd! Liseberg, Födelsedagsfirande, Universeum

Tågresan




Universeum
 




 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
Paddan


Jensen´s B∅fhus

Påväg hem igen.. 


Shoppingrunda i Göteborg



Tågresan hem


 
Detta var då vår klassresa! Var mycket trevligt och kommer inte glömmas! ♥

Gårdagens fynd!

Hej!
Sitter vid facebook och laddar upp bilder från avslutningsmiddagen, avslutningen och efter avslutningen. Ska efter det lägga ut dem här med. Och kom nyss på att jag inte lagt upp bilder sedan göteborg här heller!! Det måste jag göra idag. 
Annars har jag inte gjort något idag. Vaknade sjukt sent idag, klockan ett! Vilket jag inte kan förstå eftersom jag gick och la mig vid halv ett. Haha ! aja.. 
Igår var jag med min syster Carro och shoppade i alla fall. Köpte endast ett body butter eftersom body shop hade rea typ. Så 85:- för detta body butter och det luktar helt underbart!!
 
Sedan kom mamma och pappa hem från tyskland och hade köpt en ny justin bieber parfym eftersom min gamla nästan var slut. Den luktar ju så fruktansvärt gott!! Och den var dessutom större än den förra. Och eftersom det var lite kvar i den gamla gav jag den till Carro ;)
Men nu ska jag fortsätta lägga ut bilder på facebook.
Ha det så bra!!
 

Övernattning på skolan

Hej!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt såhär dagen innan avslutningen nu. Ska precis lägga mig. Men tänkte kika in och säga att jag förra natten sov på skolgården med ett gäng från klassen efter avslutningsmiddagen. Blev riktigt trevligt ! Ett minne för livet ! Bilder på detta kommer :)!
Sedan imon är det då som sagt skolavslutning. Måste säga att tiden har gått snabbt och det har varit riktigt grymma år på grundskolan och högstadiet !

Smink

Hej! 
Åkte idag efter skolan till stan för att gå på en privat "sminkkurs". Så bjuder på en lite suddig bild på sminkningen. Sedan sprang Emmy och jag också runt för att handla in lite andra småsaker som behövdes. bl.a en mascara! 
Sedan var det ju inte bara en sminkkurs utan det var också ett presentkort, så jag köpte lite smink från make up store också! en borste, ögonskuggan, eyepencil och en rouge. 
Men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka mig upp imorgon. 
Godnatt!
 
 
 
 

Rosor

Hej!
Kom nyligen hem från att ha varit i kyrkan och spelat och sjungit. Hade tänkt gå upp tidigt men försov mig väldigt länge och vaknade en kvart innan jag skulle bli upphämtad. Men jag hann göra allt jag tänkt ;)
Sedan fick jag rosor som tack för att jag var med. Hon är så himla snäll! Förra gången jag spelade så fick jag en chokladask. 
Men nu måste jag dra bort till Emmy ;)! 

Sveriges nationaldag!

Hej!
Tänkte bara kicka in och säga vad jag hittat på under dagen innan jag läger mig.
Först hämtade jag Malin på moppen och så åkte vi ner hit till parken eftersom några i våran klass skulle sjunga och spela (detta arrangerades pga att det var Sveriges nationaldag). Var mycket trevligt!
Sedan kom Nora också och när det hela var slut åkte Malin hem typ.
Men Nora och jag åkte senare ut och tog ett kvällsdopp. Första doppet för mig blev det ! Men tyckte dock det var en aning kallt..!
Men nu ska jag faktiskt ta och sova!
Godnatt!

Solar benen

Hejsan!
Sitter just nu och solar mina vita ben. Måste hinna få lite färg på dem med innan Turkiet och skolavslutningen ! ^^
Hade tänkt ta en bild på benen, men ni skulle antagligen blivit blinda eftersom de är så vita ! Haha!

Forrest Gump

Hej!
Sitter just nu på Emmys altan och blir bjuden på supergod rabarberpaj.
I skolan idag har det varit väldigt chill. Vi kollade först på film, Forrest Gump, sjukt bra film ! Sevärd!
Sedan efter den kollade vi på en dansk, hold om mig, eller något sådant hette den. Slutade väldigt dåligt..
Och efter de lektionerna med film hade vi typ bara idrott som togs halvt om halvt seriöst.

Forrest Gump

Fem minuter blev en..

Hej!
Kom nyligen hem från Emmy. Vi somnade på hennes altan, haha!
Är meningen att jag skulle suttit på ett slags "möte" just nu. Men när jag ringde mamma ville hon inte hämta upp mig hos Emmy. Så jag fick gå hem och klockan tickade iväg och när jag sedan var hemma så var mamma inte klar..
Klockan var fem i när vi väl satt i bilen, så jag hoppade ut och gick och satte mig vid tvn. Så himla seg mamma....

Senare får vi se om det blir att åka och bada eller inte ;)
Men ha det så bra !

Geting

Solglasögon


Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Har varit en riktigt lugn dag och sådanan dagar kommer det nog bli tills vi slutar. Fick också reda på matte nationella idag och SO nationella. Matten trodde jag gick riktigt dåligt men det visade sig bli ett B, oförväntat men nöjd!
Sedan i SO gick det ju inte lika bra, ett betyg mindre än matte, C. Men är ändå nöjd. Tyckte det provet var halvt om halvt drygt!Men nu ska jag nog sätta mig lite i solen!Ha det så bra!

 

Vattenmelon-läppar

Hejsan!
Dagen startade med att det var strömavbrott, men jag sov ganska länge så märkte knappt av det.
Sedan var jag med Ebba och vi tramsade och höll på som alltid! Och hon har tjatat så ofta om att hon ville sminka mig, så idag fick hon faktiskt göra det. Och jag testade då att göra typ vattenmelon-läppar på henne, jaa ni kan ju kolla hur det blev!
Sedan ville hon så gärna hoppa studsmatta, men det hade ju regnat. Men det stoppade såklart inte oss, vi tog på oss plastpåsar på fötterna och hoppade några minuter hahaha!




Annars var Nora här nyligen och vi sprang en runda, eller hon cyklade som hon brukar och jag sprang. Och efter springturen blev det en kopp te och sedan drog hon sig nyss hemåt. Men nu ska jag hoppa in i duschen och efter det väntar sängen!
Godnatt!

Väntar

Hejsan!
Väntar just nu på att Carro och vi ska åka vidare hemåt. Vi har varit i stan för att fixa glasögon till henne och efter det kollade vi också in i lite affärer.
Men nu står vi på en parkeringsplats för att Carro såklart behövde vila en stund, haha!
Men nu orkar jag inte vänta mer, så får ta oh väcka henne ;)

Välkommen!

I april 1997 kom jag till jorden. Jag bor i ett litet samhälle och går första året på Samhäll. Mina intressen är att umgås med vänner och fota! Känn dig välkommen in och kika gärna in fler gånger.

RSS 2.0